72'
...

Mannen, 1, 5e klasse D

19 april 2018 18:45

Het is Grashoek niet gelukt om het inhaal duel tegen Eindse boijs te winnen. Met 2-2 werd er gelijkgespeeld waarbij Grashoek 2x een achterstand moest ombuigen. Deze inhaalrace kwam het spel van Grashoek niet ten goede. Al in de 8e minuut kwam Eindse Boijs op voorsprong. Bij een vrije trap troefde Kenny Bloemers alle Grashoek verdedigers af en kopte mooi in de verre hoek. Na dit doelpunt had Grashoek het moeilijk. In de laatste 10 minuten van de eerste helft herpakte de geel zwarten zich weer en werd Eindse Boijs onder druk gezet. In de 42e minuut scoorde Raoul Bennenbroek de 1-1 nadat de doelman de bal ongelukkig los liet.

Na de pauze wilde Grashoek snel een voorsprong nemen maar dat liep even anders. Paul Dirckx troefde Koen Clephas af in de lucht en scoorde in de 50e minuut de 1-2. Wederom startte Grashoek een inhaalrace en 15 minuten later was het weer gelijk. Erwin Pijnenburg haalde succesvol uit na een pass van Chris Hunnekens . Daarna probeerde Grashoek van alles maar naar gelang de minuten vorderde kon je zien dat Grashoek ongeduldiger en gehaaster ging spelen. Helaas bleef het bij de 2-2. Grashoek heeft nog een voorsprong op Kessel en Altweerterheide maar die is nog maar 1 schamel punt. As zondag is de uitwedstrijd tegen Cresentia (Tungelroy)