43'

Onder 11, JO11-1, 2e klasse 401

7 oktober 2017 10:30

Op de koude, winderige zaterdagochtend 7 oktober 2017 stond de derde competitiewedstrijd gepland, dit keer tegen buren Meijel. Iedereen zag er piekfijn uit, want van te voren werd er eerst nog een nieuwe teamfoto gemaakt. Na de twee nederlagen had iedereen er zin in om weer eens te laten zien wat ze allemaal kunnen.

Vanaf de start van de wedstrijd werd er goed samengespeeld en heerste er een echte teamspirit. Meijel begon sterk met een aantal aanvallen, maar de verdediging van Tren, Els en Vinnie was nog sterker. Luuk wist tevens een aantal ballen van Meijel uit het doel te houden. Ryan en Lars probeerden de bal richting de Grashoekse speelhelft te werken, samen met Dinand. Tren en Giel werkten ook goed mee om de bal naar voren te plaatsen. Giel speelde de bal naar Tren, waardoor Tren een assist op Lars kon geven en in de twaalfde minuut scoorde Lars met een strak schot via een counter over links 1-0!

Onze jongens en meid gingen zich weer sterker voelen en dit was te zien op het veld. Meijel bleef echter ook doorvechten. Vinnie wist de bal met een kopbal uit de goal te houden en het lukte Meijel maar niet om de bal voorbij Luuk te krijgen. Via een panna bracht Giel de bal weer naar voren. Met een assist van Giel wist Dominik het tweede doelpunt te scoren met een prachtig schot. En net voor de rust scoorde onze man-of-the-match Dominik de 3-0 met behulp van een voorzet van Lars.

De tweede helft startte met een schot van Dinand. Grashoek had er zin in en bleef vol allure en energie doorspelen, maar Meijel liet het er niet bij zitten. Els en Vinnie verdedigden stevig met hulp van Ryan en Tren. Luuk hield nog enkele ballen tegen, maar in de eenendertigste minuut wist Meijel er toch door heen te glippen en werd het 3-1.

Meijel rook bloed en bleef sterk aanvallen, maar Grashoek liet ze er niet zomaar door. De bal bleef wat over en weer gaan over het veld en de spanning steeg. Ryan en Els deden hun best om de bal richting het Grashoekse doel te brengen. Er volgden een aantal corners over en weer, maar die leidden niet tot een verandering in de stand. In de drieënveertigste minuut wist Meijel toch een gaatje te vinden en scoorden zij 3-2. Het lukte Grashoek om de prachtige eindstand van 3-2 vast te houden. Wat een geweldig samenspel en super wedstrijd!