...
58'

Onder 13 zaterdag, JO13-1, 3e klasse 401

13 mei 2017 11:30

In een goede wedstrijd hebben we onze suporters getrakteerd op een vermakelijke en doelpuntrijke wedstrijd.
De tegenstander stond met ons op een gedeelde 3de plaats en in de kleedkamer waren de kids op scherp gezet. Met een goede pot en hopelijk de winst zijn we in staat om de 3de plaats stevig in handen te nemen.
Direct na het fluitsignaal waren we fel op de bal en iedereen was geconcentreerd bezig. Het was al snel raak door een goede solo van Luc die alleen op de keeper een mooi doelpunt maakte. Niet snel daarna kwam Brevendia op gelijke hoogte, na een goede aanval waar we moeite hadden om onze eigen man op het veld te volgen. Langs de lijn werden hierop enkele tactische aanwijzingen gegeven en we kregen meer en meer grip op de situatie. Ons middenveld en spitsen werden veelvuldig met steekpaasjes in stelling gebracht en hierdoor wisten we in de eerste helft nog 5 keer te scoren, 2x Jelle, 2x Luc en 1x Milan. Gedurende de rust werd in de kleedkamer benadrukt dat we het goede spel moesten blijven voortzetten, want het is eerder gebeurd dat we direct na de rust zijn overrompeld waardoor we moeizamen wedstrijden hebben gehad en dit wilden we zien te voorkomen.
Het was goed te zien dat de jongens geleerd hadden van de voorgaande wedstrijden en na rust kon Jelle na een goede solo weer scoren en kwamen we op een zeer comfortabele voorsprong. De concentratie was daarna even minder en de tegenstander kon hierdoor nog een keer scoren. De concentratie kwam hierna weer goed terug en we konder de wedstrijd goed uitspelen en als bonus kon Jelle na een hele mooie aanval via een assist van Milan nog een keer scoren, wat de eindstand op 8-2 bracht.