...
58'

Onder 13 zaterdag, JO13-1, 2e klasse 401

18 maart 2017 11:30

Na de voetballes van vorige week en de terugkeer van enkele geblesseerde hadden we goede hoop op een fijne wedstrijd. Al snel wed duidelijk dat ploeg uit Meijel ook veel sterker was dan onze ploeg. Het voetballend vermogen en de felheid van de Meijelnaren was al snel te veel. Met name op de flanken werden we keer op keer met combinatiespel uitgespeeld en mochten via voorzetten of corners gevaarlijk worden. We kwamen er simpelweg niet aan te pas en in de eerste helft stonden we met 0-6 achter. In de 2de helft hebben we er alles aan gedaan o de schade te beperken en probeerde we meer naar voren te voetballen wat niet echt lukte. Uiteindelijk lukte het niet om kansen te creëren en moesten we nog 4 doelpunten incasseren. Deze klasse is simpelweg te sterk voor ons team en na overleg met de coaches/trainers onderling is besloten te bekijken of we het team kunnen laten overplaatsen naar een andere competitie/klasse wat hopelijk nog mogelijk is. Laten we bekijken wat de tegenstander van volgende week zal zijn.
Ondanks een dik verlies heeft iedereen was de inzet prima en heeft iedereen zijn stinkende best gedaan en hebben we alles gegeven, waarvoor bedankt.