Mannen zondag, 1, 5e klasse E

15 april 2017 18:00

Heijnen, H.L.W.

Door Piet Spee.

Grashoek  Heeft voor de tweede keer in dit seizoen tegen RKDSO met 2-2 gelijk gespeeld.  In het sportpark 't Wiltland kwamen de geelzwarten door zwak verdedigen  op een 2-0 achterstand door treffers van Jeroen van den Hombergh, 22e minuut en Bram Rondeel 40e minuut.
In de tweede helft met Raoul Bennenbroek voor Luc Maessen  vochten de geelzwarten zich met een toomloze inzet terug in de wedstrijd. In de 52e minuut scoorde Erwin Pijnenburg de aansluitingstreffer. Bas Gloudemans tekende in de 62e minuut voor de gelijkmaker. Hoe Grashoek het ook probeerde, de winnende treffer kwam er niet.  Doordat Reuver tegen Hegelsom ook 2-2 speelde staan Neerkandia en Grashoek nu allebei met 46 punten op kop.  Beide ploegen komen Paasmaandag in actie op De Peelrand. Een zeer mooie affiche in 5e klasse E.