Met 10 minuten voetbal win je geen wedstrijden....

5 - 2

Grashoek JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 404

7 mei 2016 11:00

Vandaag moesten de geel zwarten E1 spelertjes aantreden tegen de jongens en meisje van Echgel E1. De weersgoden hadden een wonderbaarlijke temperatuur van 27 graden tevoorschijn getoverd, iets wat naar later bleek een omstandigheid waar ook op ingesteld moet leren te worden.Want de gehele eerste helft was niet beister goed te noemen, of te wel gewoon niet goed!! Na 1 minuut moest Job al handelend optreden door een bal tegen de paal te tikken. De 3-0 ruststand stond na 15 minuten al op het scorebord, en na deze storm liet Echgel de teugels wat vieren, Grashoek stelde hier echter helemaal niets tegenover!  Iets wat tot ergernis van de leiders Roel en Bas leidde.....

In de rust de jongens in de schaduw laten plaatsnemen en getracht duidelijk te maken dat dit toch echt niet de bedoeling was en dat er een paar grote scheppen energie extra gegeven moest worden in de tweede helft.

De jongens waren dusdanig onder de indruk van deze donderspeech dat de eerste 10 minuten daadwerkelijk geknokt en gevoetbald werd, eventjes leek het erop dat onze jongens er weer in te begonnen te geloven en Max en Niek bekroonde de werklust tot doelpunten. Ware het niet dat Echgel ook nog twee maal scoorde en daarmee de eindstand op 5-2 zette.

Al met al is 10 minuutjes werken bij lange na niet genoeg om 3 punten te verdienen. Lag het aan het ontbreken van Neil, de bloedneus en hooikoorts van Niek, de gunstig gezinde weersgoden, we zullen het niet weten. Maar woensdag mogen we nog één maal onze rug rechten tegen Heythuysen E2 en laten zien dat bovenstaande verhaal éénmalig was en dat we toch weer veel geleerd en opgestoken hebben afgelopen seizoen!!!!!