4 - 2

Heythuysen E2

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 404

11 mei 2016 19:00

Vandaag mochten we aantreden tegen Heythuysen E2, de weersgoden waren ons wederom goed gezind en het was heerlijk voetbal weer, niet zo warm als afgelopen zaterdag gelukkig, dus nu maar hopen dat onze mannen een betere pot konden laten zien dan tijdens de hete zaterdagmorgen en met deze wedstrijd het seizoen waardig konden afsluiten.

Aldus geschiedde.....

De eerste helft begon goed en met aanvallend voetbal waren we zeker gevaarlijker als de tegenstander echter hadden we wat moeite om de bal in de goal te werken, de meeste ballen gingen naast, over of de keeper kon er makkelijk bij. Toen besloot Neil om zich er maar eens mee te bemoeien en door twee maal goed aanvallend mee naar voren te gaan was het twee keer raak, echter komt van al dat aanvallen natuurlijk voor de tegenstander wat meer ruimte in aanvallend opzicht. Daar profiteerde Heythuysen goed van en kon de 2-1 maken, tevens ook de ruststand.

In de rust genoten de jongens van de lekkere ranja en was van een donderspeech absoluut geen sprake, lekker de tweede helft doorvoetballen en zelf weer 2 keer scoren en hun niet was het advies.

Echter zo liep het niet helemaal, al snel genoeg in de tweede helft scoorde Heythuysen de 2-2 en werd wederom een beroep op de werklust van onze mannen gedaan. Ditmaal lukte het onze jongens wel om te blijven vechten en dit leidde tot een aantal levensgrote kansen welke helaas niet verzilverd werden totdat Niek de bal op rechts kreeg en hem diagonaal in de goal schoot... Eindelijk werd de 3-2 gemaakt en hiermee was de voorsprong een feit. Nogmaals kregen we een paar één op één kansen waarvan Joeri er nog één netjes afmaakte en hiermee de eindstand op 4-2 zette, de scheidsrechter floot meteen af na de laatste goal.....

Hiermee is een eind gekomen aan dit voorjaarsseizoen en zijn we netjes 3de geworden op de ranglijst met 17 punten. Roel en ik willen de jongens hierbij dan ook bedanken voor hun tomeloze inzet en plezier in het spelletje, en wensen we ze meteen veel succes voor het komende seizoen, voor sommige nog een jaar in de E en voor sommige in de D op groot veld en 11 tegen 11.......