Niek Gloudemans (intikker)

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 404

2 april 2016 10:30

John Janssen

Na twee keer 25 minuten goed voetbal stond de eindstand 2-4 op het scorebord. Helaas zijn we er niet in geslaagd om Horn zonder punten huiswaarts te sturen want door in totaal 4 keer de lat, paal of de kruising te hebben geraakt vlogen dit keer de ballen er dus niet in.

Het duurde tot de 6e minuut toen de score door Horn werd geopend Na een goede individuele actie van de spits van Horn kon deze de 0-1 binnen schieten.

Het positiespel van onze jongens was echt goed en ook de inzet was er heel zeker (iets wat vorige week wel anders was helaas).

In de twaalfde minuut kregen we een vrije trap en deze werd vakkundig op de lat getrapt door onze captain Neil. Zes minuten later hetzelfde verhaal aan de rechterkant Niek neemt daar een vrije trap, en jawel!!! Pats op de lat. Even later een corner welke door Niek genomen werd, en je raad het al.... Op de paal...

Voetballend waren we de betere (of Horn liet ons dat denken door Grashoek te laten voetballen) maar het was een Horn aanvaller die de 0-2 liet optekenen. Net na deze 0-2 was het Niek die wederom had bedacht om de bal vanaf rechts op de punt van de kruising te knallen.

Het was tijd voor de welverdiende ranja.

De jongens gecomplimenteerd met de goede pot waar ze mee bezig waren en verzocht dit door te trekken naar de tweede helft.

En zo ging het exact, wederom was het Horn wat twee maal scoorde en zo op een riante 0-4 voorsprong kwam. Bij de laatste tegengoal was job verkeerd op zijn schouder gevallen en moest geblesseerd het veld verlaten. Rens nam Job zijn taken in het doel over en trok een trainingsjas en handschoenen aan, om naar later bleek zijn doel schoon te houden. Onze jongens voelde ondanks de achterstand dat ze toch niet kansloos waren en bleven er keihard voor knokken. Een vrije trap op Horn zijde werd door Neil voor de goal gegooid en Niek had de bal voor het intikken, 1-4. Even later door een mooi opgezette aanval van Rik en Neil en een weergaloze actie van Neil die besloot om net voor de achterlijn (de vrijdags tijdens de training geoefende Zidane beweging) zijn tegenstander uit te spelen en de bal met rechts voor te gooien. Wederom was het Niek die oplette en zijn tweede van de middag mocht maken en tevens de eindstand 2-4 vaststelde.

Al met al een goede wedstrijd welke helaas niet gewonnen kon worden, maar als we elke week zo spelen komen de punten vanzelf weer...

Volgende week uit naar Baexem E2, eens kijken of we het goede spel kunnen voortzetten.