Verdienstelijke bekerwedstrijd van Grashoek 1.

Mannen, 1, Groep 1 36

22 augustus 2015 18:00

Smits, T.

Door Piet Spee

In Maasbree heeft Grashoek  met een veredeld jeugdelftal  de eerste bekerwedstrijd gespeeld tegen MVC '19.  Bij een zomerse temperatuur hebben de geelzwarten zich goed  geweerd. Het was veel één richting verkeer tegen de afgelopen seizoen naar de 3e klas gepromoveerde opponent. Doelman Koen Clephas kon uitgroeien tot uitblinker. Twee minuten voor de rust kwam de thuisclub op 1-0 na een verdedigingsfout en Rob Custers de op bal op een presenteerblaadje kreeg. 1 - 0. Het duurde in de tweede helft tot tien minuten voor het einde eer de wedstrijd werd beslist. Marco Daniels scoorde 2-0.  Twee minuten voor tijd zorgde Nick Peeters voor de 3 - 0 eindstand