Bakenbosweg 4
5932AH
TEGELEN
tel. 077-3260055

Vandaag mochten we dan eindelijk weer de wei in, Onze 7e wedstrijd van het seizoen. En gelijk tegen een potentiële titelkandidaat. De eerste helft was zeker een van de betere van ons. Met Rens als centrale middenvelder liep het zeer gied, Er werd goed gecombineerd en de rust was er in het spel. Helaas door een foute inschatting kwamen we wel op een achterstand, Maar gelijk daarna werd de draad weer opgepakt en na een klein half uur een "schotje" van Björn kon de keeper niet onder controle krijgen en Luc was als een echter spits er gelijk bij om de gelijkmaker binnen te tikken. En na een half uur zelfs een voorsprong. Een diepe bal op Jelle en die was zijn tegenstander te snel af en gaf de bal aan Luc die knap tegendraads inschoot en zo de keeper op het verkeerde been zette. 1-2. Hierna bleef Grashoek de betere ploeg, maar helaas in de laatste minuut een dieptepass van Irene die door de verdeiging sneed en de spits vrij voor Koen zette en deze faalde niet, 2-2 en ook gelijk erna het fluitsignaal voor de rust. Jammer dat de voorsprong niet mee de pauze in genomen kon worden maar het spel beloofde nog wel iets voor de 2e helft. We voerden 3 wissels uit en dachten wel dat er zeker nog meer in zat maar helaas had de tegenstander ook enkele wissels ingebracht, waarvan enkele niet eens op de bank zaten de eerste helft. En Irene werd sterker de 2e helft, mede ook doordat de rust in het spel van de 1e helft aan Grashoekse zijde er niet meer was. En uit een corner werd de bal van dichtbij in een scrimmage binnen getikt, 3-2 voor Irende en niet veel later een vrije trap voor Irene zo;n 23 meter van het doel. Jim en Koen gingen de poppetjes op de plaats zetten. Behalve 1 poppetje, die had het te druk met z'n tegenstander en dit poppetje was net dat poppetje waarvan blijkbaar de oortjes vanaf getrokken waren. Hij werd namelijk door meerdere personen, zelfs zeer luidrichtig erop gewezen op zich op de 16 meter op te stellen, net zoals alle andere verdedigers deden. Maar blijkbaar had deze ex-beroeps militair het te druk met andere dingen, en bleef lekker keuvelend met z'n tegenstander gewoon rond de 11 meter staan. Hierdoor werd de concentratie weg genomen van alle andere spelers en ook van Koen en zo kon de speler van Irene aanleggen om de vrije trap erin te knallen. 4-2 maar gelukkig bleef aanvoerder Jim wel rustig en was hij absoluut niet razend, kwaad, geïrriteerd, aangeslagen, van de pot gerukt, door deze miscommunicatie. Hierna was het eigenlijk al over en sluiten. Irene kreeg nog meerdere mogelijkheden om de score te verhogen maar gelukkig stond Koen z'n mannetje in meerdere 1 op 1 situaties. Zelf lukte het niet meer om nog iets te creeëren en bleef het erbij. Jammer er had zeker meer in gezeten deze middag. Geluukig waren Jim en Kenny 2 uur na de wedstrijd wel weer "vriendjes" en kon er weer om gelachten worden. Voilgende week nieuwe kansen uit tegen Kessel. Komt dat zien