Sportlaan 6
5801AH
VENRAY
tel. 0478-512338

Heden aantreden tegen het 3e van Venray. Een grote vereniging waar ze maar liefst 12 seniorenteams hebben, waarvan wij dan tegen het 3e. Vooraf leek het een lastige wedstrijd wat ook zeker het geval was in de eerste helft. De eerste 10 minuten begonnen we fel en Puk iets te fel volgens de scheids. Kreeg na 2 overtredingen binnen 10 minuten al de laatste waarschuwing van de leidsman. Na dit eerste kwartier kreeg Venray iets de bovenhand maar Joep stond z'n mannetje in het doel en hield de nul en tot ieders verbazing viel de goal aan de andere kant. Een hoekschop van Jelle was blijkbaar te heet voor de keeper van Venray en deze moest de bal loslaten waarna hij voor de voeten viel van Björn en jawel hoor hij had z'n scorend vermogen gelukkig nog net op tijd in Beringe opgehaald `s-morgens en schoot binnen, 0-1. Nog voor de rust viel zelfs de 0-2. Een voorzet vanaf rechts werd door Jelle terug gelegd en Joris knalde beheerst binnen. Ja eindelijk de eerste goal van Joris dachten we allemaal. !!!!Iedereen blij behalve de scheids. Dier verstoorde het feeste. Deze meende dat Joris "los" had geroepen maar dit bleek niet het geval te zijn.Hij had alleen geroepen laat gaan.  Hij bleef toch bij z'n beslissing en in de rust erkende hij wel dat hij fout was, maar kon het helaas niet meer omdraaien. Puk was hierdoor weer even gefrusteerd en pakte zodoende toch nog net voor de rust de gele kaart. Onnodig maar betekende wel dat na de rust de eerste 10 min met 10 man proberen stand te houden. Dit ging het 2e goed af. Er werden geen kansen weggegeven en toen het weer 11 tegen 11 was golfde het spel heerlijk op en neer. Beide teams kregen goede mogelijkheden maar het was Venray die de 1-1 cadeau kreeg. Een scherpe voorzet vanaf rechts kon Joep nog net wegtikken voor de aanstormende spits echter kwam de bal tegen het lichaam van Rens die hierdoor onbedoeld de bal in het eigen doel deponeerde. Maar ook hierna bleef Grashoek het wel proberen en kwam het tot de actie van de wedstrijd. Een vrije schop van Freek ( ja ja hij was er weer bij hoor!!) nam Sjoerd in de lucht aan op z'n borst en om hem daarna via een spectaculaire omhaal de bal boven de doelman, helaas tegen de lat te schieten. Zo jammer dat deze actie niet kreeg wat het verdiende. Luka, Randy kregen ook nog mogelijkheden en ook de spitsen van Venray kregen nog kansen genoeg maar niemand lukte het nog om te scoren. Het bleef in een mooie aantrekkelijke wedstrijd bij 1-1 een terechte puntendeling, die nog lekker werd nagevierd bij Leanzo aangezien de eerste 2 rondjes een feit werden omdat Joris en Joep hun handdoek vergeten waren. Was gezellig ondanks meerdere krampaanvallen van enkele spelers in de kroeg. Maar ook een goed teken dat ze zeker alles hebben gegeven in de wedstrijd. Volgende week lekker weekje vrij en daarna thuis tegen Venlose Boys