Helenaveenseweg 32
5985NM
GRASHOEK
tel. 077-3073871

Vandaag de 3e wedstrijd van het seizoen. Thuis tegen Bree 4. Op voorhand werd duidelijk gemaakt dat er gewonnen moest worden om in de bovenste helft van de klasse mee te blijven doen. Dat bleek achteraf nog niet zo gemakkelijk. Het 4e van Bree bestond uit veel oud selectie spelers die wel raad wisten met het balletje. Toch speelden de mannen van het 2e een puike wedstrijd. Soms wel wat rommelig en acties die soms mislukten, maar meerendeels prima spel en goede inzet. Voor de rust kreeg men wel enkele kleinere kansjes en daar leek het bij te blijven tot dat Puk de diepte in werd gestuurd en hij tikte beheerst binnen bij een 1 op 1 met de keeper. Echter de assisent scheidsrechter van Bree had buitenspel geconstateerd en na een gesprek met scheidsrechter Jan werd helaas dit doelpunt afgekeurd. Ruststand 0-0 derhalve. We hadden toen al noodgedwongen 2 wissels moeten doorvoeren. Jim had na een half uur al "de piep leeg" en wilde met een vermeende kuitblessure gewisseld worden en Kris schoot het in z'n knie nadat hij een diepte-pass van 40 meter probeerde te geven. Hierdoor maar hulptroepen ingeroepen van het 4e waar gelukkig Tymo bereid was om uit te helpen. 2e helft ging men voorspoedig van start maar door een onoplettendheid in de verdediging was het de spits van Maasbree die vrij op Kostas kon gaan en beheerst de 0-1 op het bord zette. Een tegenvaller maar nu kwamen er blijkbaar extra krachten vrij.. 2 wissels en enkele omzettingen gaven de spelers een extra boost en een kwartier voor tijd een perfecte steekbal van Sjoerd op Björn en die middels een diagonaal schot in de linkerhoek de bal erin knalde. 1-1. Grashoek wilde meer en kreeg meer. Een hoekschop van Jelle wordt bij de 2e paal door Tymo teruggelegd en daar staat wederom Björn die z'n 2e erin schiet.. 2-1. Nu nog 8 minuutjes volhouden, Zelf kreeg met via uitbraken nog 2 goede kansen om de 3-1 te maken maar zoals wat vaker dan gebeurd viel de goal aan de andere kant. In minuut 90 een hoekschop voor Bree en in een schermutseling bleef de bal hangen en kwam bij de 2e paal bij een speler die geheel vrij stond en de 2-2 binnen schoot. Wat een teleurstelling van Grashoek 2 en de toekijkende toeschouwers. Nou nog 1 keer alles naar voren. Een diepe bal van Kenny op Sjoerd, die kan verlengen en zet Jelle vrij om naar het doel van Bree op te stormen. Gelukkig blijft Jelle heel koelbloedig en tikt hij de bal voorbij de doelman in het netje 3-2!! Wat een veerkracht van het team. Geweldig om te zien en de ontlading was dan ook groot na het laatste fluitsignaal. Prima prestatie en hopelijk met een goed vervolg volgende week in en tegen Venray. Jim denk aan de scheembeschermers volgende keer...ook als is het maar voor enkele minuten,