2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 17

6081NP
HAELEN
tel. 0475-593763

Op sportpark Houtrust in Haelen was Graslust steeds de bovenliggende partij, maar trok het uiteindelijke toch aan het kortste eind.
Vanaf het begin probeert Graslust druk te zetten en in de 17e minuut leidt dit tot de openingstreffer. Een lob van Lars heeft de keeper niet onder controle en Karst is er als de kippen bij om de bal in te tikken. Diezelfde Karst schiet ff later met een punter op de paal; als deze bal er in was gegaan had Graslust waarschijnlijk de winst gegrepen. Op het einde van de 1e helft scoort Haelen na een terechte penalty de gelijkmaker en met een 1-1 stand gaan we rusten. Direct na rust scoort Haelen de 2-1 voorsprong. Een foute inspeelbal van keeper Niek G., die in de 1e helft ook twee prima reddingen verrichte, komt in de voeten van een Haelen speler en met prima afstandschot leidt de ploeg uit Haelen. Graslust blijft de bovenliggende partij maar toch is het de thuisclub die in de 72e minuut de 3-1 voorsprong scoort. Graslust gaat meteen hierna achterin 1 op 1 spelen en zo neemt de druk op het Haelen doel toe; dankzij goed keeperswerk kan Haelen de voorsprong behouden. In de 79e minuut scoort Tim met een prima kopbal uit een corner van Joeri de aansluitingstreffer en een slotoffensief volgt. Helaas verliest Graslust van de koploper, waar een gelijkspel zeker verdiend was geweest. Complimenten voor de werklust mannen!