Grashoek verliest eerste bekerwedstrijd tegen RKSVO uit Ospel in de naspeeltijd.

Door Piet Spee.

Het zag er 5 minuten voor het einde van de regiuliere speeltijd er naar uit dat Grashoek aan de bekerpartij een punt zou overhouden. Het zou ook verdiend zijn geweest in een wedstrijd waarin goed voetbal werd getoond. Een vrije trap veroorzaakt tegen Ivan Muchak werd door Stan Cuijpers fraai ingeschoten en was de opgelopen achterstand in de beginfase van de twee helft weggepoetst. In minuut 90 + 2 gebeurde het dan toch. Na een counter werd het toch nog 1-2. Volgende zondag speelt Grashoek een bekerwedstrijd. in Koningslust.