Goede generale competitie voor Grashoek door 1-2 bekerwinst in Neer tegen RKSVN.

Door Piet Spee.

Grashoek heeft de bekercompetitie uitstekend afgesloten. Met temporijk en goed combinatievoetbal heeft het geelzwarte team van trainer Jonn Smedts op het sportpark Ligteveld in Neer RKSVN naar een 1-2 nederlaag gespeeld. Een volkomen verdiende zege die al vroeg in de wedstrijd gestalte kreeg. Al in de 6e minuut meldde zich Ivan Muchak in de voorste linie en tikte een door Stan Cuijpers perfect genomen vrije trap even perfect achter  Neer-doelman Vital Heijnen. 0-1. Het gaf de geelzwarten een flinke steun in de rug. Met regelmaat werd de helft van de thuisclub opgezocht. Een goede actie van Wouter van der Sterren werd besloten met een even goed schot gestopt door de Neer keeper. Ook Konstiantyn Vladymirovich, vandaag voor Koen in het doel, liet zich zien met twee uitstekende reddingen. Vlak voor de pauze kreeg Wouter nog een levensgrote kans op een hogere score. Het bleef echter 0-1. Dit was voor de eerste helft een mooie beloning.
Ook in de tweede helft bleef de wedstrijd zijn aantrekkelijkheid behouden en kreeg voor Grashoek een meer dan mooi vooruitzicht. Wouter van der Sterren verraste met een knap afstandschot de Neer-doelman.0-2. Ook een doeltreffende vrije trap van Neer 5 minuten voor tijd kon daar niets meer aan veranderen.   1-2. De volgende zondag begint de competitie. Grashoek start op de Peelrand tegen IVO uit Velden. Hopelijk kunnen de geelzwarten de opwaartse lijn doortrekken.