Mannen zondag, 4, 6e klasse 23

28 september 2014 9:30

Verslagje Grashoek 4 - sportclub Irene  7       2-3

Grashoek 4 begon afgelopen zondag niet echt uitgeslapen aan de wedstrijd.

Na amper 2 minuten lag het leer al achter keeper Janusz Draszewski die weinig kon uithalen tegen de inzet van de Irene spits. Het waren zijn medespelers die nog niet bij de les waren waardoor het al heel snel 0- 1 werd. Deze domper had wel even zijn nawerking op verschillende spelers. Het duurde dan ook even voordat ze weer de draad konden oppakken. Irene was in het eerste half uur duidelijk beter maar door hard werken hield men de schade nog enigszins beperkt.. Toch wisten de Irenemannen  door balverlies op het middenveld de score uit te breiden naar 0-2.  Krzysztof  Cyl die te vaak door clowneske capriolen opviel maar desondanks net voor rust toch op een normale manier het net van de tegenstander wist te vinden en op een sublieme manier de verdiende aansluitingstreffer liet aan tekenen.

De tactische aanwijzingen onder de rust van trainer Jo van Oijen waren niet aan dovenmans oren besteed. Met een brok inzet en gedrevenheid wisten de Poolse  mannen met goed combinatievoetbal de tegenstander onder druk te zetten. Rechterspits Dorian Kuchar was zijn tegenstand te slim af en gaf met een mooie trap de keeper van Irene het nakijken. De terechte 2-2 was een feit. Daarna verviel men weer in de zelfde fout door alleen maar aandacht te hebben voor de aanval en te weinig bezig te zijn met de posities op het veld en het gebrek aan aandacht voor het teru verdedigen waardoor Irene vlak voor het einde toch op 2-3 kwam. Een terechte uitslag gezien het gehele wedstrijd verloop.