... (penalty)
35'

Mannen zondag, 4, 6e klasse 23

14 september 2014 12:00

Grashoek 4 heeft in een goede wedstrijd door verzorgd voetbal te spelen en hard te werken de drie Punten uit Reuver meegenomen. Tomasz Kolski verzilverde in de 30 ste minuut een terechtgegeven strafschop. Niet lang daarna moest laatste man Adam Sternik aan de noodrem trekken waarna Reuver op gelijke hoogte kwam na wederom een terecht  gegeven strafschop door de goed leidende scheidsrechter. Ruststand 1-1. Na de pauze liet Reuver de eerste 10 minuten een licht offensief zien maar de achterlinie stond goed en wist enkele aanvallen goed af te slaan. In de 70 ste minuut viel de naar later bleek winnende goal. Een snelle aanval over rechts kwam bij spits Michal Lanzinski terecht die met een subliem schot het doelpunt liet aantekenen. Hierna kwam Reuver nog fel opzetten maar Grashoek 4 wist door een tomeloze inzet de drie punten mee naar huis te nemen. Proficiat of te wel op zijn pools gratulacje