Helenaveenseweg 32
5985NM
GRASHOEK
tel. 077-3073871

Met een 2-2 gelijkspel tegen koploper Haelen heeft Grashoek de positieve lijn van de afgelopen weken doorgetrokken. In een prachtige wedstrijd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en had het alle kanten uit kunnen vallen. Grashoek kwam twee keer terug van een achterstand en had zeker de mogelijkheid om zelfs 3 punten aan deze thriller over te houden. Maar het hadden er ook 0 kunnen zijn. Uiteindelijk voelde het gelijkspel als een overwinning omdat Grashoek vooraf toch de underdog was in dit duel.

Haelen begon fel aan het duel, Grashoek had het hierdoor moeilijk in het eerst halve uur. Ondanks het overwicht van de gasten leek Grashoek dit begin offensief zonder kleerscheuren door te komen. Echter in de 19e minuut bij een vrije trap vanaf de linker zijkant liet Grashoek zich verrassen. Cilio Bemmelmans stond uiteindelijk op de juiste plaats om de bal in te tikken. In de 37e minuut kreeg Grashoek haar eerste kans en die was ook meteen raak. Stan Cuijpers gaf een prima steekpass op Sacha Nikolaichuk die met een virtuoze beweging de doelman verschalkte waarna hij een vrije doortocht had. Na de 1-1 golfde het spel op en neer en hadden beide ploegen mogelijkheden. Koen Clephas redde Grashoek op slag van rust met een magnifieke redding. Koen plukte de bal met een katachtige beweging uit de hoek en voorkwam daarmee een zeker doelpunt.

Na 14 minuten in de 2e helft was een fout in de Grashoek defensie de inleiding voor de 1-2. Yoel Boyen profiteerde van de riante schietkans die hij kreeg en passeerde Koen met een geplaatst en onhoudbaar schot in de linker hoek. Maar hiermee was Grashoek zeker niet verslagen want 6 minuten later maakte ook de Haelen defensie een fout waardoor Coen Gommans Wouter van der Sterren vrij voor de keeper kon zetten. Wouter scoorde de 2-2 vanuit een moeilijke positie rechts voor het doel met een hard schot dat via de paal in het net belande. Na deze gelijkmaker zat Grashoek duidelijk in de winning mood. In eerste instantie resulteerde dit in kansen uit afstandsschoten en uit vrije trappen maar 5 minuten voor tijd kreeg Grashoek 4 reuze kansen op rij maar helaas werden deze allemaal gemist of kon de Haelen keeper zijn ploeg voor een nederlaag behoeden. Maar ook Koen moest aan de bak want in die laatste minuten kreeg ook Haelen enkele heel goede kansen. Wederom een puike redding van Koen en de lat voorkwamen een deceptie voor Grashoek. Uiteindelijk bleef het 2-2 waarmee beide ploegen zichtbaar tevreden waren.

Na de prima wedstrijden van de afgelopen weken heeft Grashoek flink aan klantenbinding gedaan. Panningen kan een Grashoekse supporters invasie verwachten en een tegenstander die op en top gemotiveerd is.