50'
...

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 403

10 mei 2014 10:30

Op een druilerige morgen, na een nacht met minimaal 20 mm neerslag mocht de E1 aan de bak tegen Helden. Het veld was goed de hoofdtrainer was verhinderd waardoor de assistenten de trukendoos mochten opengooien voor deze partij. Door de blessure van onze vaste scheidsrechter, mocht Stan Cuijpers (C speler) zijn debuut maken als scheidsrechter. Hij deed dit prima!

Grashoek E1 begon zoals (bijna) altijd lekker fel aan de partij. vanaf de aftrap werd het heft in handen genomen. En binnen 10 minuten stand het al 2-0 door twee goals van Jelle. De verdediging had op dat moment nog weinig te doen gehad en onze ausputzer Gabriël had zijn reserve beurt er al op zitten. In de 20ste minuut was het ook nog Luc die een hoekschop netjes in kopte en de 3-0 op het scorebord bracht. Ook Ruud had op dat moment al wat kansen gehad. Het gemak maakte zich meester over de Grashoekse middenvelders, waardoor helden daarna voor rust nog twee keer gevaarlijk voor Randy op dook. Daaruit werd dan ook één keer gescoord.

Na een 3-1 ruststand werd gevraagd om door te voetballen, Helden was nu wakker en we moesten zelf doordrukken om het verschil te maken. de bezoekers hadden hier geen zin in en gingen nadrukkelijk opzoek naar de aansluitingstreffer. Dit lukte in de 29ste minuut. Bij afwezigheid van een paar spelers kon wat worden geprobeerd, zo verschenen in de eerste helft Joris en Levi al op een plek als aanvallende middenvelder. In de tweede helft mocht Luuk het proberen aan de rechterkant. En met resultaat, een aantal malen wist hij zich vrij te spelen over rechts.  Waaruit hij verdiend 2x in 3 minuten tijd wist te scoren. Een walk-over dreigde toen ook Jelle nog zijn derde goal van de dag wist te maken 6-3. De mannen van Helden bleven het echter proberen en kregen nog een goal kado in de laatste seconde van de wedstrijd.

Met 8 man een teamprestatie neergezet, en laten zien dat we goed kunnen voetballen. Alleen wat jammer van de 2 onnodige tegengoals. Op naar da laatste wedstrijd volgende week zaterdag in en tegen Neer E2...