Assist: Coen Gommans
50'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 403

3 mei 2014 9:30

Uit naar Meijel altijd lastig. In de laatste wedstrijd die we tegen deze E2 speelde was het Meijel wat in de laatste minuut met de zege aan de haal ging. Dit moest en zou vandaag anders!

De jongens waren er klaar voor en begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. Meteen werd er druk uitgeoefend. En Meijel kwam nauwelijks aan de bal. na wat kleine kansjes was het in de 5de minuut Coen die een perfecte steekpaas van Joris langs de keeper schoot. Meijel was duidelijk wakker geschud en liet binnen één minuut het netje aan onze zijde bollen. En dat terwijl Grashoek de betere kansen kreeg op dat moment. De thuisploeg bleef echter ook alert en de derde keer dat ze voor het doel van Randy op doken was het dan ook weer raak. 2-1. Het spel werd wat rommeliger beide teams wilde scoren. Opeens was het Luuk Vanlier die over rechts wegliep van zijn tegenstander, hij probeerde de bal voor te zetten. Tot verbazing van iedereen belande de bal net achter de doellijn. de scheidsrechter twijfelde nog even maar gaf de goal toch aan Grashoek. Met 2-2 de rust in dat was een fijn gevoel.

Na de rust ging de strijd verder, er ontstond een open wedstrijd, waarin beide ploegen kansen kregen en om zeep hielpen. Tot een speler van de thuisclub een vrij doorgang kreeg naar ons doel en de bal netjes intikte. Met een nieuwe achterstand werd begonnen aan een echt slotoffensief. Er werd kei hard gewerkt en dat betaalde zich in de laatste 5 minuten uit. Ruud tikte eerst een terugkomende bal in het Meijlese doel. En in de laatste seconden van de wedstrijd scoorde hij de verlossende 4de treffer.

Volgende week tegen Helden E3 thuis op de Peelrand.. we zijn benieuwd hoe dat afloopt..