...

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 403

29 maart 2014 10:30

Stanley Cuijpers

De topper in de 2de klasse 403 werd verloren in Grashoek. Misschien wel onnodig? Gezien het spelbeeld zou een gelijkspel een betere eindstand kunnen zijn.

van spanning voor de wedstrijd was bij de mannen geen sprake. De leiders waren misschien wel meer met "het resultaat"bezig dan de jongens. Het zelfde spel doorzetten als de vorige weken was het advies.

In de eerste helft ging het spel heen en weer. Grashoek creërde de eerste kansen en Maarheeze counterde veel ballen zonder succes. Onze verdediging stond goed. Grashoek bleef drukken en scoorde in de 12de minuut. Luuk Vanlier raakte een vallende bal lekker. het begin was gemaakt. Maarheeze liet dit echter niet zomaar gebeuren. Terwijl Grashoek de kansen kreeg waren het de gasten die in de 16 en 17de minuut uit twee kansen twee keer scoorde. Maar van van slag raken was daarna geen sprake Grashoek bleef kansen creëren. het resultaat was een goal van Ruud in de 23ste minuut.

Met 2-2 de rust in was misschien wat tegenvallend , gezien de kansen had er meer in moeten zitten. In de tweede helft moest dit beter. We denken dat de coach hetzelfde gedacht heeft. Want na de rust was het duidelijk Maarheeze wat het beste spel had.  Grashoek probeerde nog dapper te strijden maar verloor de strijd te vaak. 24 seconden voor het einde van de wedstrijd was het dan ook goed mis. Een schot werd aangeraakt een belande daardoor achter de goed keepende Randy. De 2-3 was een feit.

Na de wedstrijd was iedereen teleurgesteld, maar toch hebben de mannen goed gewerkt.. nu door naar de volgende wedstrijd. Wie weet want het is uit naar Panningen E3.. altijd lastig.