6005JZ
WEERT
tel. 0495-520657

Vandaag mochten we aantreden tegen MMC in Weert.
Na de eerste twee wedstrijden die we helaas verloren hebben konden we vandaag met een schone lei beginnen. Er zat al een stijgende lijn in het spel en de opdracht voor deze wedstrijd was dan ook om dit zo voort te zetten.

De wedstrijd ging vandaag op en neer. Het eerste kwartier werkte we hard en dat resulteerde in een 0-1 voorsprong. Het tweede kwartier lieten we de tegenstander meer voetballen en gingen we niet altijd voor de winst. Mede doordat we met het wisselen niet goed stonden op het veld kregen we toen kort achter elkaar twee doelpunten tegen. 2-1

Met de rust hadden we de koppen bij elkaar gestoken en afgeproken dat we er harder voor moeten werken.

De tweede helft ging het meer gelijk op. Eerst scoorde MMC de 3-1. We durvenden niet de tegenstander (op tijd) aan de te pakken zodat deze vrij door kon lopen en scoren. We rechten onze rug en maakte snel de aansluitingstreffer door goed samenspel. 3-2.

In de 54ste minuut maakten we gelijk door een mooie goal. 3-3
Helaas kregen we snel een tegentreffer omdat we na de goal niet wakker waren en wederom te zwak speelden. 4-3
Dit was wel jammer omdat we er hard voor werkten. Het leek erop dat we deze wedstrijd alsnog zouden verliezen.

In de laatste minuut kregen we verdiend een vrije trap rechts van het veld rond de middenlijn. Jurre-Jan zag dat Milan goed vrij liep een stuurde hem met een goede pass de diepte in. Gelukkig bleef Milan deze keer koelbloedig en kon ondanks de druk van de laatste man de bal juist afronden en was het 4-4. Een verdiend gelijkspel met hard werken.

Ondanks dat het met de werklust op en neer ging hebben we uiteindelijk een goede wedstrijd gespeeld. Ook het goede keeperswerk van Pierke heeft ervoor gezorgd dat we deze wedstrijd uiteindelijk gelijk hebben gespeeld.