Grashoek 3 verliest tweede bekerwedstrijd

Helenaveenseweg 32
5985NM
GRASHOEK
tel. 077-3073871

Het eerste schot van de tweede bekerwedstrijd werd door de geelzwarten gelost in de 2e minuut door Luuk Janssen. Ondanks dat het samenspel hierna niet verkeerd was scoorde Deurne in de 9e minuut de 0-1 door een miscommunicatie achterin. Al snel daarna viel in de 12e minuut de 0-2.

Echter, In de 19e minuut kwam Grashoek terug op 1-2 na een lobje over de keeper van Jordi op aangeven van Rick van Esseveldt. In de 37e minuut valt helaas de 1-3.

Nadat de thee was opgedronken viel in de 53e minuut de 1-4. Echter, werd er door de geelzwarten erg hard gestreden om in de wedstrijd te blijven. Dit werd in de 63e minuut beloond met een goal van Sjoerd G. Tim gaf hierbij een hoge bal op Randy, die vervolgens de assist op Sjoerd gaf, die met een intikker afmaakte. In de 67e minuut wist Sjoerd het doel nog een keer te vinden na een mooie actie die afgerond werd met een schot in de verre hoek.

Helaas kon het tij niet gekeerd worden en scoorde Deurne in de 81e minuut de 3-5. Al is er niet gewonnen, er is in de tweede helft erg goed geknokt! Volgende week zondag staat er een uitwedstrijd tegen de koploper van de poule; ZSV 8 op het programma.