... (penalty)
80'

4e klasse 06

4 oktober 2020 11:00

Het 2e had een off-day in Velden. De eerste helft moesten we tegen de wind in spelen en was zeker geen voordeel deze dag. Tot echt voetballen kwam met niet en de tegenstander hield de druk er goed op. Na ruim een kwartier de 1-0. Een voorzet kwam via de kluts bij de spits die wel raad wist met dit buitenkansje. Kort erna een goede actie van Erwin die ook de bal goed inschoot echter kon deze nog ternauwernood tot corner verwerkt worden. MInutt 20 een vrije trap voor Velden die richting kruising ging echter werd deze vakkundig op katachtige wijze dor=or Joep tot corner verwerkt. Rond de 25e minuur de 2-0.Een corner van Ivo werd in eerste instantie nog weggewerkt maar de 2e keer werd de bal bij de 1e paal verlengd en kon daarna bij de 2e paal makkelijk binnen getikt worden. Nog voor de rust leken we de terug te komen maar Wouter probeerde de bal over de keeper te stiften maar de bal ging jammerlijk langs de verkeerde kant van de paal. Na de rust hadden we de wind mee maar toch was het binnen 3 minuten alweer 3-0. NIet hardhandig ingrijpen in de verdediging ging hier aan vooraf waardoor de Ivo speler alleen voor Joep kwam te staan en deze kansloos liet. Gelijk erna toch de 3-1. Erwin had vrije doorgang naar het doel maar werd onderuit gehaald en de penalty werd vakkundig door Michiel benut. Hierna lukte het echter niet meer om nog iets af te dwingen en kregen we 10 minuten voor tijd nog een strafschop tegen waardoor het nog 4-1 werd. Al met al een terechte uitslag. As zaterdag spelen we 1800 uur thuis tegen Koningslust en proberen we de eerste 3-punter te pakken