...
50'

E-pupillen zaterdag, E1, 2e klasse 402

26 oktober 2013 9:30

Na een weekendje rust kon de E1 weer aan de bak voor de competitie. de uitwedstrijd tegen Panningen E3 zou op papier wel eens in ons voordeel gaan uitvallen. vanaf de eerste minuut was het dan ook Grashoek wat het betere spel had. Binnen 3 minuten lag de bal dan ook al achter de panningse doelman. Vervolgens verzuimden we in de eerste helft afstand te nemen, pas in de 22ste minuut was het Ruud die voor de 0-2 zorgde. in de rust werd benadrukt dat we er voor moesten blijven vechten. in de tweede helft was daar echter NIETS van te zien.. dramatisch slecht werd er gespeeld. het gevolg de 1-2 en later in de tweede helft in 5 minuten tijd een afstraffing...

Snel vergeten, en op naar de komende wedstrijd thuis tegen Bieslo E1 zaterdag 2 november om 10.30uur!