Grashoek 1 - RKMSV 1 afgelast wegens Corona

9 november 2021 22:15


In verband met een coronabesmetting binnen de selectie van SV Grashoek hebben beide verenigingen gezamenlijk besloten om de op woensdag 10 november geplande inhaalwedstrijd af te gelasten.

Beide verenigingen achten het niet verantwoord om deze wedstrijd nu door te laten gaan, mede in het licht van de recente stijging van het aantal besmettingen in onze regio en landelijk.

Omdat de besmetting mogelijk al tijdens de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Panningen aanwezig was of is opgelopen adviseren wij iedereen, spelers, vrijwilligers en bezoekers, die die middag en/of avond in de drukke kantine aanwezig is geweest om bij klachten direct een coronatest te doen en te handelen overeenkomstig het advies dat bij de testuitslag hoort. 

In geval er zich nog geen klachten openbaren adviseren wij, verwijzend naar de onderstaande website van Rijksoverheid, om zich op dag 5 na het mogelijke contact, te laten testen.
Let wel, een negatieve test binnen 5 dagen na het mogelijke contact geeft in verband met de incubatietijd géén garantie dat er geen sprake van een besmetting is. Pas als er vrijdag, dus 5 dagen na het mogelijke contact, negatief wordt getest is besmetting vrijwel uitgesloten.  
Daarnaast is het ook zo dat een vaccinatie niet betekent dat een besmetting is uitgesloten of dat er geen andere personen kunnen worden besmet! 

Het spreekt vanzelf dat we de ontwikkelingen de komende dagen nauwgezet in de gaten zullen houden en waar nodig maatregelen zullen nemen.

Houd rekening met elkaar, we moeten het samen doen! 

 

Bestuur SV Grashoek


Voor meer informatie betreffende Corona verwijzen we naar de volgende websites:

Rijksoverheid (Advies voor testen na contact)
RIVM (Quarantaineregels bij besmetting)
NOC/NSF (Algemeen Protocol Verantwoord Sporten) 
Rijksoverheid (Gratis Coronatest)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!