Trip SV Grashoek: VVV-Venlo - NAC Breda - Voetbalvereniging - SV Grashoek.

Trip SV Grashoek: VVV-Venlo - NAC Breda

vvv-nac.png

Vanwege onze samenwerking met VVV-Venlo hebben we vrijdag 15 september een mooie kans om deze wedstrijd tussen 2 goede clubs uit de Keuken Kampioen Divisie te bezoeken. Voor een kleine prijs kunnen we jeugdspelers, jeugdleiders en geïnteresseerde ouders kennis laten maken met professioneel voetbal en een stadionbezoek.

De wedstrijd begint om 20:00. We willen om 18:45 met de bus vertrekken naar Venlo, en om 22:30/23:00 zal iedereen weer terug zijn in Grashoek. De kosten hiervoor zijn €12,50 per persoon, en kunnen bij opgave direct betaald worden. Opgeven kan via het inschrijfformulier op de website. Geïnteresseerde ouders mogen ook mee, dit kan ook via dit inschrijfformulier aangegeven worden.

Deze activiteit is dus voor jeugdleden van SV Grashoek, jeugdspelers van de combiteams van VV Koningslust, jeugdleiders en ouders van de jeugdleden.

Er wordt een bus geregeld dus inschrijven kan tot en met dinsdag 12 september. Er is een maximaal aantal plekken en kaartjes, dus vol = vol. Geef je daarom optijd op!

Trip SV Grashoek: VVV-Venlo - NAC Breda

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!