Pubquiz - Voetbalvereniging - SV Grashoek.

Pubquiz

SV Grashoek Pubquiz, speciaalbiereditie 2.0

Een halfjaar na de vorige SV Grashoek Pubquiz, georganiseerd met een speciaalbier arrangement, organiseren we op vrijdag 18 november de 2e editie! Zoals toen op de website te lezen was, smaakte deze gezellige avond naar meer. Daarom komen we nog dit jaar terug met een nieuwe editie, en hoe!

Vrijdag 18 november komt Maurice Graef naar sportpark de Peelrand om een gezellige avond ervan te maken. Maurice, topscorer allertijden van VVV-Venlo, zal in de kantine een voetbalquiz komen verzorgen met interactie, leuke beelden en anekdotes! De activiteitencommissie heeft in samenwerking met Winters Drankenhandel Liessel ook een speciaalbier arrangement samengesteld, voor de liefhebbers zeker een aanrader! Er zitten ook enkele exclusieve seizoensbieren tussen, en je krijgt een eigen glas dat je aan het einde van de avond ook naar huis mag nemen.

Deelname aan de SV Grashoek Pubquiz kan in groepen van maximaal 4 personen, en het inschrijfgeld is 5 euro per persoon. Deelname aan de Pubquiz met het samengestelde speciaalbier arrangement kan voor 20 euro per persoon. De Pubquiz start om 21:00 uur!

Het opgaveformulier staat onder de poster.

pubquiz-poster.jpeg

Pubquiz

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!