Weekend League

De eerste activiteit van de Lockdown kalender is een feit. In navolging van het SV Grashoek FIFA toernooi komt er op zondag 3 mei een SV Grashoek Weekend League.

Op de dag van het toernooi wordt je in een Whatsapp groep geplaatst, en hierin wordt alle informatie geplaatst over dit online toernooi. Het is de bedoeling dat iedereen om 14:00 online klaar is om de wedstrijden te spelen. De winnaar zal een leuke verrassing krijgen.

Iedere deelnemer dient over een Playstation 4 te beschikken. In de Whatsapp groep wordt het toernooischema gedeeld en bijgehouden. Hierin kunnen de deelnemers zien wie ze moeten uitnodigen om de volgende wedstrijd te kunnen spelen in online vriendschappelijke wedstrijd. Hiervoor is Playstation Plus vereist.

Het inschrijfgeld van €4,- wordt voor een gedeelte gebruikt om ouderen in Grashoek een leuke verrassing te geven in deze tijd met COVID-19.

Weekend League

Dit formulier is niet meer actief