90'

Onder 19 zaterdag, JO19-1, 3e klasse 302

3 december 2016 14:30

Het dreamteam gaat met opgeheven hoofd beginnen aan de warming-up. Helaas gaan de hoofden al snel naar beneden door een irritant laagstaande vervelende zon.
Na een mooie dribbel van Tymo waardoor hij bijna vrij voor doel komt speelt hij de bal af naar Raoul maar helaas. Nektrap van Robin. Spel ligt even stil. Na een voorzet van Mike weet Robin met een zieke volley in de 21ste minuut te scoren 0-1. Even later in de 22ste minuut na een bal richting de hoek kwam een hele mooie koekoek. Vervolgens kwam Raoul met een snoeihard schot via de rebound schoot Mike met een nog ziekere volley in het doel 0-2. 24ste minuut tegengoal Nondendju 1-2. De geel zwarte strijders zakken hierna een beetje in. Er worden weinig kansen gecreërd.

Om 15:36 beginnen we aan de 2de helft. In de 47 minuut dribbelt Raoul 4 man voorbij en schoot bij de keeper door de benen in het doel 1-3. In de 53ste minuut na een gemiste bal van Cubano krijgt Raoul de bal en kapt mooi zijn mannetje uit en scoort de 1-4. 55ste minuut tegengoal, Potverdriedubbeltjes 2-4. in de 63ste minuut na een mooie steekbal van Mike op Raoul maakt Raoul het keurig af door de bal voor het doel te plaatsen zodat er een eigengoal gemaakt kan worden 2-5. In de 66ste minuut krijgen we een penalty die Raoul mooi geplaatst binnen schiet 2-6. Robin keert na een gele kaart die maar liefst 5 minuten duurde terug op het veld. met gelijk een schot op doel die de keeper niet kon klemmen en Mike tikte de bal binnen. 76ste minuut 2-7. Wouter met een mooie trap op de lat. In de 87ste minuut tegengoal verdikkeme 3-7. In de 88ste minuut maakt Sjoerd het Cubano lastig waardoor Tymo de bal krijgt en de bal prachtig via de paal binnen schiet 3-8. in de 89ste minuut speelt Tymo 2 man voorbij en scoort. 3-9. in de 90ste minuut geeft Mike de bal voor het doel naar Tymo. Tymo maakt een prachtige hattrick 3-10.