Helenaveenseweg 32
5985NM
GRASHOEK
tel. 077-3073871

Vandaag tegen de koploper uit Neeritter was de start voor de gasten. Bleek toch al vrij snel dat ze over enkele zeer goede spelers beschikten die elkaar makkelijk vonden. Toch hielden we de nul achterin en de eerste uitbraak van ons was gelijk raak. Joris werd de diepte ingestuurd en door middel van een sliding/voorzet legde hij de bal panklaar terug voor Sjoerd die vrij kon uithalen. Doordat het schot nog van richting werd veranderd was de goalie van Veritas kansloos. 1-0 Hierna voerde de gasten de druk nog hoger op en kregen ook enkele zeer goede kansen maar met kunst en vliegwerk hield de Grashoekse verdediging stand tot enkele minuten voor rust de bal ongelukkig voor de voeten van de rechtbuiten werd gegooid en deze alleen op Joep kon lopen en vakkundig de bal breed legde op de spits die makkelijk de gelijkmaker kon intikken. Ruststand 1-1 Na de rust was de wedstrijd binnen 10 minuten eigenlijk alweer beslist. 2x niet attent verdedigen en 2x vrij inschieten was het resultaat en daardoor 1-3. Hierna vonden de gasten het welletjes en lieten ze de teugels een beetje vieren. We kregen nog enkele kansjes op de aansluitingstreffer maar de keerper van Veritas hield de 2e helft zijn doel schoon en zo bleef de stand 1-3...
Helaas, aan de uitslag was niets aan op te merken. Een terechte uitslag uiteindelijk. Volgende week een echte degradatiekraker in deze 4e klasse. De uitwedstrijd tegen Horn 2 die nog helemaal geen punten hebben. Hopelijk met de juiste instelling moeten de punten mee naar Grashoek genomen kunnen worden...