Helenaveenseweg 32
5985NM
GRASHOEK
tel. 077-3073871

Vandaag tegen de reserves van Belfeld. Een team dat iedere week wordt aangevuld met 4-5 spelers van een groep van 20 spelers die bij het eerste horen. Dus geen gemakkelijke opgave vooraf. Het wedstrijdbeeld waren 2 ploegen die gewaagd waren aan elkaar. De eerste grote kans was voor Joris die alleen op de keeper af kon maar helaas speelde de bal net iets te ver voor hem uit waardoor de keeper redding kon brengen. Aan de andere kant was de eerste mogelijkheid wel gelijk raak. Een harde voorzet vanaf rechts werd voor het doel onhoudbaar binnen getikt. Hierna weer twee 100% kansen voor Grashoek maar Luc en Randy kregen de bal er niet in. Ook een vermoedelijke penelaty werd niet gegeven aan Grashoek toen Erwin werd vast gehouden. De 2e keer dat Belfeld voor het doel kwam was het weer raak en dus een 0-2 stand. Dit bleef het ook tot aan de rust, ondanks nog een grote mogelijkheid voor Erwin die op een voorzet van Leike op een Van Persie wijze binnen knikte maar de doelman kon nog redding brengen door de bal net over de lat te tikken. Na de rust was het wederom Grashoek dat de betere kansen kreeg, maar ook nu lukte het niet om de bal in het netje te krijgen. Het was uiteindelijk een lichte overtreding op Robin die leidde tot een penalty die Erwin feilloos binnen schoot. Nu was de hoop er weer op meer en werd de druk ook vergroot maar helaas viel het doelpunt aan de andere kant. Een houdbaar afstandschot ging helaas door de benen bij Joep, die verder weer een goede pot stond te keepen. Maar toch 1-3 dus en de wedstrijd leek beslist. Compliment aan de mannen dat ze er toch nog een keer vol voor gingen en paar minuten voor tijd middels een vrije trap van Jim der "Anschlußtreffer" maakte.. Nog 5 minuten blessuretijd wat restte. Hierin nog een dot van een kans voor Erwin. Een kopie van de eerste helft. Een vrije trap van Leike die Erwin goed inkopte maar wonder boven wonder hield de keeper de bal tegen, ook al wist hij zelf niet hoe. Het bleef zodoende bij een onnodige 2-3 nederlaag. Aankomende 2 weken maar eens goed trainen op de afwerking want kansen worden er genoeg gecreeerd maar als men zulke grote kansen om zeep blijft helpen, dat wordt het lastig om potjes te winnen.