Helenaveenseweg 32
5985NM
GRASHOEK
tel. 077-3073871

Met een 0-2 nederlaag mocht Grashoek haar handen nog dichtknijpen tegen DFO’20 de fusie club uit Kelpen Oler, Grathem, Ell en Hunsel. Grashoek had deze nederlaag volledig aan zichzelf te danken, het bracht eenvoudig te weinig om ook maar op enig punt aanspraak te maken. Vooral in de  passing ging het mis, de geel zwarten vonden elkaar niet en leden te vaak bal verlies waardoor het DFO in de kaart speelde.De ploegen in de 4e klasse ontlopen elkaar dit seizoen weinig en daar was Grashoek zondag niet op in gesteld. Ook tegen de nummer 13 moet er geleverd worden en dat lukt niet zondag.

In een zeer matige eerste helft lieten beide ploegen weinig wapenfeiten aantekenen. DFO kon 2 keer met een snelle counter uitbreken maar Tjerk van Sleeuwen en Burak Oosterveen konden met mooie tackles een hachelijke situatie voor het Grashoek doel voorkomen. Chris Hunnekens mocht aan de andere kant even aan een doelpunt ruiken toen hij twee keer mocht uithalen op het DFO doel. De doelman keerde het eerste schot en in de rebound was het de paal die een Grashoeks doelpunt voorkwam. Dichter zou Grashoek uiteindelijk niet meer bij een doelpunt komen. Op slag van rust kneep Grashoek de billen bij elkaar toen Levi Gonzalez Lopez het shirt van een DFO aanvaller testte binnen de 16 meter. Scheidsrechter  Hannink vond dit, tot verrassing van iedereen, geen penalty.

Na de thee leek Grashoek wat actiever te gaan spelen maar meer als een paar ongevaarlijke vrije trappen leverde dit niet op. DFO bleef counteren en deed dit in de 55e minuut uit het boekje met een prachtig goal van Scott Bours als eindstation. Grashoek doelman Koen Clephas was kansloos op dit mooi indraaiend schot vanaf links. Nu moest Grashoek wel maar dit leidde eigenlijk alleen maar tot nog meer mogelijkheden voor DFO om te counteren en dus kansen. Koen moest een aantal keren reddend optreden om Grashoek in de wedstrijd te houden. Uiteindelijk viel de 0-2 toch in de 77e minuut. Niet uit een counter maar uit een corner liet Grashoek zich onnodig verrassen. Jesse Tunissen kon vrij uithalen en liet Koen wederom kansloos. Grashoek bleef het proberen maar verder als wat ongevaarlijke schoten op doel kwamen de geel zwarten niet deze middag. De invallende duisternis, de regen en het slechte Grashoekse spel vormden samen een deprimerend decor voor deze wedstrijd die dan ook maar snel vergeten moet worden. Zondag gaat Grashoek op bezoek bij Horn waar weer iets goed te maken valt.