5985NM
GRASHOEK
tel. 077-3073871

Wedstrijdverslag Grashoek 2 - Blerick 3

Het twee speelde de eerste 45 minuten de tegenstander uit Blerick helemaal van de mat. Vanaf minuut 1 was er volledige concentratie en inzet bij iedereen waar de gasten niet mee overweg konden. Toch kwam Blerick nog op 0-1 door een mooie individuele actie van de aanvoerder maar daarvoor had Erwin eigenlijk al de 1-0 moeten binnen schieten maar helaas ging de bal op de paal.
Toch was "ut Twid" niet uit het veld geslagen en middels en prachtige pegel van Wouter vd S en nog keer keer Wouter middels een geplaatste schuiver werd het voor de rust nog 2-1. In de rust werd er nog een keer op gewezen dat men er nog niet was en moest proberen snel de 3e te maken aangezien de conditie bij de tegenstander niet hun sterkte wapen leek te zijn en dan de wedstrijd wel eens snel gespeeld kon zijn. En jawel hoor, nog geen 2 minuten in de 2e helft bezig een voorzet van Andy en Sjoerd knikt hem feilloos in de verre hoek binnen. Kort erna mooie actie van Erwin die ditmaal wel succesvol afrondde en de 4-1 was een feit. Hierna verloor men iets de concentratie en kon Blerick via een kopbal van de aanvooerder de 4-2 aantekenen. Maar ook deze keer rechtte men de rug en ging de drang weer naar voren en door 2x Erwin liep de score nog op naar 6-2. Een hele goede pot voetbal, van alle 15 spelers. Tegen een tegenstander die er vorige week nog 13 inknalden tegen de buren uit Beringe. Dit smaakt naar meer. Volgende week uit naar de Boekend naar het eerste van VCH. Aanvang is al om 10.00 uur. Hopelijk zijn we dan ook op tijd bij de les om de punten mee  te nemen naar de Grashoek