Helenaveenseweg 32
5985NM
GRASHOEK
tel. 077-3073871

Het tweede moest deze zondag aantreden tegen het 3e van Venlose Bots, ofwel FC Polonia. Deze tegenstander maakt van iedere wedstrijd een live uitzending waardoor deze dus rechtstreeks te volgen was op facebook, wat deze week handig was voor de coach die in het bedje lag.
Zo kon hij ook de zwakke en sterke punten het het eigen team een keer goed analyseren.
Venlose Boys was nog ongeslagen dus zou het wel een pittige wedstrijd worden. Het begin was zeker voor Grashoek. Brutaal zocht men de aanval en na 15 minuten kwam met verdiend op een 1-0 voorsprong. Wouter "Seuntjes" krulde de bal vanuit een corner er in één keer in. Hierna bleef Grashoek het gevaarlijkste maar helaas verzuimde men om de voorsprong uit te breiden. Enkele afstandschoten misten de zuiverheid en 1x keer moest de Poolse keeper redding brengen toen Erwin 1 op 1 met hem kwam te staan. Rustand 1-0. Na de rust een ander beeld. De tegenstander begon feller te spelen, soms ook wel over het randje en zodoende kwam Grashoek steeds meer onder druk te staan. Toch hield men zich lang staande middels als een goed collectief te spelen. Andy stond zijn mannetje in de goal en Jim leidde de verdediging zoals het moest. De tegenstander merkte dat het wel eens het eerste puntverlies kon gaan opleveren en trol af aan toe aan de handrem middels overtredingen, gevolgd door natrappende bewegingen. Echter ontging dit de scheids en bleven ze met 11 op het veld. Dan kort voor tijd toch de gelijkmaker. Jim werd foutief van de bal gezet maar de scheidsrechter zag hier geen overtreding in waardoor Venlose Boys met 2 man voor Andy op konden duiken en zo makkelijk de spits konden laten scoren. Hierna aan beide kanten nog allebei een grote kans maar gescoord werd er niet meer, Een terechte uitslag gezien het wedstrijdbeeld maar blijft altijd een beetje zuur als je enkele minuten voor tijd de overwnning door de vingers ziet glippen. Maar weer niet verloren van een van de betere teams in deze klasse. Super zoals wij ons iedere week kunnen meten met onze tegenstanders. Volgende week een weekje vrij en daarna mogen we aantreden tegen Helden 4