Home - Voetbalvereniging - SV Grashoek.

Laatste thuiswedstrijd

12 mei 20:45  Zondag 21 mei speelt Grashoek 1 de laatste thuiswedstrijd in de 4e klasse tegen de Poolse tegenstander TSC ’04 1. De andere Grashoekse seniorenteams spelen die dag ook hun wedstrijden op sportpark de Peelrand. We willen dit seizoen gezamenlijk gezellig afsluiten wat te drinken en te eten. Daarom is er na afloop van de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een BBQ geregeld waarbij 3 broodjes warm vlees met enkele salades gegeten kan worden. Aanmelden kan via de website.meer »

Oproep voetbalplaatjesactie

10 mei 11:30  Binnenkort hebben we weer de mogelijkheid voor een uniek voetbalplaatjesboek van SV Grashoek. In dit boek komen alle spelers, leiders, trainers en leden met een functie te staan. In 2016-2017 hadden we ook dit boek weten te maken in samenwerking met de Jumbo. Hierbij willen we 1 of 2 personen oproepen die het leuk vinden om dit in gang te zetten en uiteindelijk te realiseren. Ben je creatief en een beetje handig met de PC, aarzel dan niet en meld je aan bij André Rijs of Gerard Pijnenburg. We hopen op jullie medewerking!

Jeugdafsluitdag op zaterdag 17 juni

28 maart 12:15  Save the date!meer »

SV Grashoek dankt haar sponsors en vrijwilligers

26 maart 13:15  Zonder al die sponsors en de ongelofelijke inzet van onze vrijwilligers zou onze SV Grashoek niet de vitale vereniging zijn die we nu zijn. Op vrijdag 21 april willen we een klein beetje terug doen door deze mensen een gezellige sponsor- en vrijwilligersavond aan te bieden. Corona gooide enkele jaren roet in het eten maar dit jaar hopen we weer op een grote opkomst!

Nicole Dirkx nieuwe secretaris

17 maart 8:45  Op de jaarvergadering van 2022 heeft Iris aangegeven dat ze haar taak als bestuurssecretaris wil overdragen, dit nadat ze dit inmiddels alweer ruim 7 jaar enthousiast en naar volle tevredenheid heeft gedaan. We zijn zeer verheugd dat we in Nicole Dirkx een nieuwe secretaris hebben gevonden. Zij zal zich verderop in dit artikel kort voorstellen.meer »

SV Grashoek huldigt 11 leden

7 januari 13:30  Op de nieuwjaarsreceptie van SV Grashoek werden vrijdag 6 januari maar liefs 11 leden gehuldigd. 8 jubilarissen werden in het zonnetje gezet en 3 leden ontvingen de zilveren waarderings speld van de KNVB voor hun grote verdiensten voor de club. meer »