Home - Voetbalvereniging - SV Grashoek.

Home

Aanvangstijd Grashoek 1 gewijzigd!

30 november 18:30  Let op: we zijn aardig op weg naar de kortste dag van het jaar. Om die reden zijn de aanvangstijden van de komende uit- en thuiswedstrijden van Grashoek 1 vervroegd van 14.30 u naar 14.00u!meer »

72x gelezen

Upforce sponsort FC Polska

27 november 18:15  Afgelopen zondag kreeg Grashoek 3 FC Polska een compleet nieuwe outfit overhandigt van hun nieuwe sponsor Upforce. Bekijk hier de foto 's meer »


Scheidsrechter Jurre-Jan!

18 november 11:30  Met gepaste trots stellen we u onze nieuwste aanwinst van het scheidsrechterskorps voor: de twaalfjarige Jurre-Jan Strik. Vandaag floot hij voor de tweede maal de JO11-1 en deed dat met veel overtuiging: een natuurtalent!

155x gelezen

Jaarvergadering op 14 december

18 november 8:45  Schrijft u het in uw agenda? De komende jaarvergadering is op donderdag 14 december, aanvang 20.45 uur. Wij hopen op een zo hoog mogelijke opkomst, want SV Grashoek, dat doen we sámen!meer »

108x gelezen

AED nu buiten de poort bereikbaar

7 november 16:30  Tot op heden was de AED alleen bereikbaar indien de poort van ons sportpark was geopend. Nu dat de AED buiten de poort is opgehangen is het levensreddende toestel ook buiten die uren beschikbaar!

153x gelezen

Samenwerking Jonn Smedts verlengd

3 november 7:00  Jonn Smedts en SV Grashoek hebben de uitstekende samenwerking opnieuw voor minimaal een seizoen verlengd. Jonn is nu voor het tweede jaar trainer van SV Grashoek en zal dus volgend jaar aan zijn derde seizoen beginnen. We zijn verheugd met deze verlenging en wensen Jonn en SV Grashoek veel sportief succes toe! Bestuur SV Grashoek

190x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!