Peelrandkoerier 2022

24 september 10:30  Hij is er weer de nieuwe Peelrandkoerier.meer »

Jeugdleiders in het nieuw gestoken

17 september 17:00  Dank zij onze zeer gewaardeerde sponsor Bohaco zijn zo'n 30 jeugdvrijwilligers de afgelopen periode weer voorzien van comfortabele nieuwe regen- en winterjassen. Op bijgaande foto een deel van die groep.

Zorg voor goede fietsverlichting!

13 september 10:30  Na de training loopt het al gauw richting 8 uur, half 9 dat de jeugdige voetballers naar huis fietsen vanaf ons sportpark. De schemer valt al flink in, soms is het al donker. Kortom: tijd voor goede fietsverlichting!

Eerste training Grashoekse Kabouters

31 augustus 20:15  Op 31 augustus 2022 stonden maar liefst 10 Grashoekse Kabouters te trappelen voor hun allereerste echte voetbaltraining. Ralph, Martijn en Milan hadden hun handen vol aan de enthousiaste kereltjes die allemaal hun uiterste best deden. Na afloop bespraken de ouders wie van hen eventueel gelegenheid hebben om de groep verder te gaan begeleiden.

Mooie opbrengst Jako Sponsordribbel!

29 augustus 12:15  De jaarlijkse Jako Voetbalweek, die traditioneel in de op-één-na laatste week van de vakantie in Meijel wordt gehouden, is en blijft een fantastische uitlaatklep voor de jeugdige voetballers in de regio. Ook wij als vereniging zijn er blij mee. Niet alleen is een voetbalweek een uitstekende voorbereiding op het voetbalseizoen, de deelnemers kunnen in die week ook een sponsorbedrag voor de club verdienen. Dit jaar hebben ze het mooie bedrag van € 254,50 bij elkaar gedribbeld. Klasse gedaan mannen!

Ondersteuning voor de Jeugdtrainers

8 augustus 8:00  SV Grashoek staat op het standpunt: "wie de jeugd heeft, heeft de toekomst". Het jeugdbestuur realiseert zich dat spelplezier, ontwikkeling van spelers en goede begeleiding onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het één kan niet zonder het ander. Om die reden worden al sinds lange tijd hulpmiddelen aangeboden, zoals trainingsvoorbeelden, boekjes, trainersapp's en, niet te vergeten de cursus "Train de trainer" van enige jaren terug. meer »