Oefenwedstrijd Grashoek 1

Gisteren, 24 mei 7:30  Helaas heeft ons vaandelteam zich niet rechtstreeks weten te handhaven in de vierde klasse F. De laatste strohalm moeten we op 9 juni en 16 juni gaan pakken in twee beslissingswedstrijden tegen DFO'20 die zich in klasse 4E in een soortgelijke situatie bevindt. Ter voorbereiding daarop spelen we komende donderdag 30 mei om 20.00 uur in Nederweert-Eind een oefenwedstrijd tegen Eindse Boys.

Peelrandkoerier nu online

5 mei 9:45  De jubileumeditie van de Peelrandkoerier staat nu online!meer »

EK Poule

3 mei 15:00  Het duurt nog even, maar het EK voetbal komt toch steeds dichterbij. Gaan we weer juichen als een baas, zoals Denzel Dumfries, of wordt het een vroege uitschakeling? Wie wordt er Europees kampioen, en wie wordt de topscorer van het toernooi? Lastig te voorspellen! Zoals gebruikelijk hebben we weer een SV Grashoek EK-poule aangemaakt bij SV Grashoek, om jullie uit te dagen! Zodoende weten we aan het einde van het toernooi wie er bij SV Grashoek de beste kijk op het voetbal heeft.meer »