SV Grashoek EK-poule

2 juni 20:00  Het EK voetbal staat voor de deur, dus is het tijd om ieders voetbalkennis te testen middels de SV Grashoek EK-poule. Het is al een tijdje geleden dat de TOTO van SV Grashoek is ingevuld, dus het is misschien weer even wennen. Iedereen kan gratis meedoen bij deze EK poule van Scorito. SV Grashoek maakt hiervoor zijn eigen sub-poule aan. meer »

Aangepast Corona Protocol

29 mei 6:15  Per 5 juni 2021 zijn de maatregelen verruimd!meer »

De nieuwe Peelrandkoerier is er

6 mei 0:00  Download hier de nieuwe Peelrandkoerier die deze week huis aan huis in Grashoek wordt verspreid. meer »

Pas na Koningsdag weer sporten

22 april 19:15  De staking van de sportactiviteiten is verlengd t/m 27 april dus vanaf 28 april gaan we weer sporten!meer »

SV Grashoek week in lockdown

16 april 20:45  Komende week geen sportactiviteiten op Sportpark de Peelrand. In verband met het hoge aantal coronabesmettingen in Grashoek en helaas ook bij een aantal van onze leden, hebben we besloten om vanaf vandaag tot en met vrijdag 23 April geen sportactiviteiten te houden op ons Sportpark.meer »

Verlenging Contract Chritiën

27 november 7:45  Chritiën van Goor is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van SV Grashoek. Het bestuur van SV Grashoek bericht dat beide partijen zeer tevreden zijn over de huidige samenwerking in de lopende, door Corona overschaduwde, contractsperiode. Om die reden werd deze week reeds besloten om volgend seizoen door te gaan met elkaar.