Home

Rabo ClubSupport aktie

8 oktober 23:30  Stem tussen 4 en 25 oktober op SV Grashoekmeer »

43x gelezen

Bericht van de Ledenadministratie

27 september 22:15  De ledenadministratie is een cruciaal onderdeel van de vereniging. We gebruiken deze administratie niet alleen om de leden en de staf aan te melden bij de KNVB en om de contributie te kunnen innen, maar we gebruiken deze ook om u via de e-mail of via de ouderwetse brievenbus informatie te sturen. Daarom is het van het grootste belang dat u ons van de juiste gegevens voorziet.meer »

141x gelezen

De nieuwe Peelrandkoerier is er.

27 september 18:15  Lees hier de nieuwe Peelrandkoeriermeer »


FIFA22 toernooi Grashoek

26 september 16:45  Op 23 oktober zal het FIFA22 toernooi plaatsvinden op sportpark de Peelrand. We zijn blij dat het dit jaar weer in fysieke vorm in de kantine gehouden kan worden, in plaats van eerdere (succesvolle) online edities. meer »

77x gelezen

Foto's seizoensvoorbereiding

18 september 12:00  Bekijk hier de foto's die Anita Sijben en John Janssen hebben gemaakt van diverse wedstrijden in seizoensvoorbereiding. meer »

256x gelezen

Oefenprogramma alle teams

23 augustus 16:45  Nog even en het nieuwe seizoen gaat beginnen! De leiders hebben jullie laten weten wanneer de trainingen, competitie- en/of bekerwedstrijden weer gaan beginnen. Voor alle teams zijn natuurlijk oefenwedstrijden geregeld, kijk op: https://www.svgrashoek.nl/513/vriendschappelijk/ meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!