SV Grashoek huldigt jubilarissen

8 januari 2024 18:15

SV Grashoek begon het nieuw jaar traditie getrouw met de nieuwjaars receptie.

Voorzitter Ger Spreeuwenberg mocht 8 leden in het zonnetje zetten tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari. Luc Maessen werd gehuldigd voor zijn 25 jarig lidmaatschap. Er waren 3 jubilarissen 40 jaar lid, Gerard Zegers, Roel Hansen en Jac Haenraets. Frits Cruijsberg was 50 jaar lid evenals Hein Nooijen en Hans Kluijtmans die helaas verhinderd waren en als laatste ontving de 60 jarig jubilaris Hub Houden zijn versierselen. Allemaal van harte gefeliciteerd en dank jullie voor jullie steun aan SV Grashoek.

Bekijk de foto's op onze fotopagina