SV Grashoek huldigt 11 leden - Voetbalvereniging - SV Grashoek.

SV Grashoek huldigt 11 leden

7 januari 2023 13:30

Op de nieuwjaarsreceptie van SV Grashoek werden vrijdag 6 januari maar liefs 11 leden gehuldigd. 8 jubilarissen werden in het zonnetje gezet en 3 leden ontvingen de zilveren waarderings speld van de KNVB voor hun grote verdiensten voor de club.

De jubilarissen waren Louis Madou 50 jaar lid, Jac Haenraets 40 jaar lid en Mark van Ophoven, Jim Craenen, Pim Zegers, Rick van de Pasch, Andy Hunnekens en Wouter van der Sterren allen 25 jaar lid. Helaas waren Jac en Jim verhinderd op de nieuwjaarsreceptie, het bestuur zorgt er natuurlijk voor dat zij hun versierselen alsnog zullen ontvangen. Alle jubilarissen willen wij vanaf deze plaats nogmaals bedanken voor hun jaren lange steun.

Nadat deze eerste huldiging had plaatsgevonden werden Piet Fleuren, Gerard Zegers en Frank Schilder tot hun grote verrassing naar voren geroepen. Het was hun snel duidelijk dat er achter de schermen iets geregeld was voor hun, zeker toen ook hun naaste familieleden plotseling de kantine binnen kwamen. Alle drie ontvingen zij uit de handen van een KNVB bestuurslid de zilveren waarderings speld voor hun tientalen jaren vrijwilligers werk voor SV Grashoek. Piet, Gerard en Frank waren duidelijk in hun nopjes met deze speciale huldiging die ze dubbel en dwars verdiend hebben. Nogmaals bedankt voor al jullie inzet voor SV Grashoek Piet, Gerard en Frank.

Foto's van de nieuwjaarscereptie zijn te bekijken op onze fotopagina