SV Grashoek huldigt kampioenen, vrijwilligers en jubilarissen.

20 juni 2022 18:00


Het bestuur van SV Grashoek had het druk tijdens de jaarlijkse seizoens afsluiting, maar liefs 17 leden werden om uiteenlopende redenen in het zonnetje gezet en daarvoor kregen de kampioenen JO15-1JM en Grashoek 4 FC Polska nog een receptie aangeboden. Tevens werden de nieuw coach- en regenjassen gesponsord door Bohaco overgedragen aan de jeugdleider en trainers.

Grashoek-6.jpg

De eerste huldigingen betrof de jubilarissen. 25 jaar lid Maarten Vaessen, Rick van Oijen, Luc Steeghs, Niels Willems en Martijn Maessen. 40 jaar lid Ralph Verhaegh en Corry Bos Gubbels. 50 jaar lid Martien Peeters en 70 jaar lid Ber Verhaegh.

De volgende groep die in het zonnetje werd gezet betrof de stoppende vrijwilligers. Toon van de Werf consul, Riek Pijnenburg financiële administratie, Peter Adriaan leider 1e elftal en Chritiën van Goor trainer 1e elftal.

Marco Smeets werd gehuldigd voor zijn grote verdiensten bij de bouw van de nieuwe opslagruimte en Cendy van Ophoven voor zijn gouden onderscheiding die hij kreeg voor grote verdiensten als KNVB scheidsrechter.

Als laatste werden Gerard Pijnenburg en Jo van Oijen verrassend naar voren geroepen. Zij kregen beide de zilveren KNVB waarderings speld uitgereikt voor hun grote verdiensten voor de club. Zowel Gerard als Jo zijn al tientallen jaren actief als, leider, trainer, commissie lid en bestuurder van de vereniging.

Al deze mensen kregen de speciale aandacht en felicitaties die zij dik en dubbel verdiend hebben en waarvoor SV Grashoek ze heel dankbaar is.

Bekijk de alle foto's op onze fotopagina met dank aan onze fotograaf Peter Gubbels www.pe-gu-fotografie.nl.

Grashoek-163.jpg

Grashoek-166.jpg

Grashoek-180.jpg
Grashoek-117.jpgDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!