Seizoensafsluiting 2022

5 mei 2022 18:15

Zoals eerder aangekondigd gaan we op 18 juni het speciale voetbalseizoen 2021-2022 afsluiten.
Omdat we afgelopen seizoen door corona een aantal activiteiten niet hebben kunnen vieren, organiseren we dit jaar een bijzondere seizoensafsluiting.
Spelers, leiders, vrijwilligers, supporters, sponsors en iedereen die zich betrokken voelt bij SV Grashoek is van harte welkom op deze avond.

Op deze avond hebben we een druk programma, te weten;

• - Receptie jeugdkampioenen.
  • - Huldigingen jubilarissen.
  • - Afscheid van trainer Chritiën van Goor.
  • - Uitreiking nieuwe coachjassen en windjacks voor de  jeugdleiders, gesponsord door BOHACO.

bohaco_logo.png

• - Wellicht nog meer kampioenen en verrassingen.

Al met al belooft het een mooie avond te worden, waarbij DJ Michel de muzikale invulling verzorgt voor de afterparty.

Dus graag tot ziens op 18 juni en vanaf 19.00 uur start het programma met een receptie van de jeugdteams die kampioen zijn geworden.

Zorg dat je erbij bent!

Bestuur SV Grashoek