Oud Grashoek coryfee terug op De Peelrand

5 juni 2024 12:45

Ex Roda-voorzitter Servé Kuijer, die enkele jaren in Grashoek woonde en bij onze club speelde, deed op 18 mei De Peelrand aan. Hij werd daar opgewacht door zijn toenmalige teamgenoten.

Het leek wel de “Surprise Show van Henny Huisman” op zaterdag 18 mei 2024.

De oplettende inwoners van Grashoek zagen de spelersbus van Roda JC de parkeerplaats van de Peelrand opdraaien. Speelde Grashoek tegen Roda JC? Nee hoor. Oud speler van SV Grashoek Servé Kuijer vierde zijn Gouden huwelijksfeest met zijn lieftallige echtgenote en de hele familie. Onderdeel van het feest was een toer door Limburg waar Servé met zijn familie zijn oude woonhuis aan de Struiken bezocht. De grootste verrassing was het bezoek aan de Peelrand waar het merendeel van de oud-spelers Servé en zijn familie compleet verraste met hun aanwezigheid in de kantine. Er werd gezongen, gelachen en herinneringen werden opgehaald over het behaalde kampioenschap destijds. Het was een memorabele ochtend op de Peelrand.

Nogmaals gefeliciteerd aan het gouden bruidspaar en dank voor de financiële bijdrage voor ons jubileum!

a.jpg

g.jpg