EK Poule

3 mei 2024 15:00

Het duurt nog even, maar het EK voetbal komt toch steeds dichterbij. Gaan we weer juichen als een baas, zoals Denzel Dumfries, of wordt het een vroege uitschakeling? Wie wordt er Europees kampioen, en wie wordt de topscorer van het toernooi? Lastig te voorspellen! Zoals gebruikelijk hebben we weer een SV Grashoek EK-poule aangemaakt bij SV Grashoek, om jullie uit te dagen! Zodoende weten we aan het einde van het toernooi wie er bij SV Grashoek de beste kijk op het voetbal heeft.

De WK-poule bestaat uit 2 fases waarbij de uitslagen ingevuld moeten worden, en er 4 topscorers gekozen moeten worden om bonuspunten te verdienen.
- Poulefase
- Knock-outfase

Deelname is gratis, en er zijn leuke prijzen te winnen!

Aanmelden voor de WK-poule kan via onderstaande link: